Malmö FF

Malmö FF har genomfört första halvan av Allsvenskan 2014 på ett riktigt bra sätt. Efter 14 omgångar leder de serien på 33 poäng, fem före tvåan AIK.

Malmö FF – en lågoddsare

Att Malmö ska vinna Allsvenskan 2014 verkar vara något som många är överens om. Det visar inte minst de låga oddsen som för närvarande ligger en bra bit under två gånger pengarna hos alla spelbolag. Enkelt uttryckt kan odds förklaras med att det är det som allt spel baseras på. Oddset anger hur stor sannolikheten för något är. Ju lägre odds, desto större sannolikhet för vinst. Mycket talar för att oddsen som har Malmö FF som slutvinnare kommer att få rätt. För att hitta rätt i djungeln av spelbolag och odds bonus kan ta en titt på Tippat.se. Det lönar sig att jämföra olika odds för att hitta det bästa, men det är ett tidskrävande jobb och du får heller inte alltid en rättvis överblick över spelbolagens bonusar med mera. Tippat.se hjälper dig med att hitta rätt bonus på rätt spelbolag för att du ska få ut så mycket nöje av ditt spel som möjligt.

Första halvan 2014

Det är inte särskilt vanligt, men Malmö FF har under säsongen spelat bättre på borta- än på hemmaplan. Hemmastatistiken ger dem en sjätteplats med fyra vunna matcher, två oavgjorda och en förlust, vilket måste räknas som ett godkänt resultat. Den enda förlusten hittills var en uddamålsförlust med 1-2 mot BK Häcken den fjärde maj.

På bortaplan har Malmö FF varit i det närmaste överlägsna och är ännu obesegrade med sex vinster och en oavgjord. Målstatistiken är smått fantastiska 11-3 i Malmös favör.

För att hålla dig uppdaterad om allt som sker med Malmö FF kan du klicka dig in på deras hemsida. Där berättar det om allt som händer kring laget, nyförvärv, provspelare och program.