Mycket om fotboll men också sport och spel

Utrustning för hockeyspelare och målvakter

Om du spelar ishockey vet du säkert hur dyr sporten är, både för spelare och målvakt. Du behöver flera olika skydd för att du inte ska behöva bli skadad, när du exempelvis blir tacklad eller får ett hårt skott på dig.

Det finns flera sätt att få ner priset på din hockeyutrustning. Du kan exempelvis handla begagnad utrustning. Det är fördelaktigt om du köper utrustning till ett barn som fortfarande växer, eftersom de behöver ny utrustning lite då och då. Se även till att ta hand om utrustningen ordentligt, så kommer den att hålla längre.

Om pengarna inte spelar någon roll och du vill ha helt nya skydd kan du handla något här. Genom att handla från nätet får du ofta tag i saker som är billigare än om du skulle gå till en fysisk butik.

Utrustningen som är viktigast

All utrustning är viktig men det finns några skydd där du inte ska snåla och där kvaliteten spelar roll. Det handlar givetvis om hjälm som skyddar huvud och hals och axelskydd som skyddar dina inre organ. Här vill du ha god kvalitet som skyddar dina mest värdefulla delar på kroppen på ett säkert bra sätt.