Mycket om fotboll men också sport och spel

Viktigt att komma i form

Oavsett om du spelar fotboll eller inte så är det viktigt att komma i form. Vi har allt mer stillasittande yrken och vi kroppsarbetar inte som tidigare generationer. Därför så är det viktigt att vi emellanåt rör på oss. Träning idag är något som många regelbundet håller på med och det gäller att man hittar den träningsform som man trivs med och som ger bra resultat.

Cykling

Att cykla är något vi kanske mest gjorde som barn. Som vuxen då vi fick börja köra moped för att senare få körkort för bil så kanske vi la cykeln på hyllan. Det kanske är dags att återuppta cykling som träningsform. Kolla in Cykelkraft och det utbud som finns där. Gå inte ut allt för hårt de första svängarna med din nya cykel utan försök bygga upp dina träningspass allt eftersom. En av fördelarna med cykel är att du kan ge dig ut när som helst du önskar.

Simning

Även simning kan vara något vi gjorde mer då vi var yngre. Det flesta städer och samhällen har en simbassäng där man kan motionssimma. Det ger en bar kondition med simträning och det kan vara skönt att få kliva ner i bassängen efter en arbetsdag och simma ett antal längder. Nackdelen är att man får anpassa sig efter simhallens öppettider och inte bara kan knalla ner när man får lusten att träna lite. Huvudsaken är att du regelbundet rör på dig.